Kampioenswedstrijd

Amsterdam, 14 september 2015 – Met nog twee wedstrijden voor de boeg en vier punten voorsprong op de nummer twee Tex Town Tigers zou het aankomende vrijdag gewoon kunnen gebeuren voor de Reserve Reserves. 

De Cardinals zouden nog wel roet in het eten kunnen gooien, maar omdat de Bussumers deze competitie nog maar één verliespartij op hun conto hebben en de Ossenaren slechts één overwinning lijkt het niet verstandig daar heel veel geld op te zetten. De Bussumers wisten eerder dit seizoen in Oss daarbij ook al met 1-14 te winnen.

De allerlaatste thuiswedstrijd van het seizoen kan dan ook weleens een heus kampioensfeestje worden! En voor de mensen die het vergeten waren: Kampioen worden is leuker dan niet degraderen! Komt daarom allen a.s. vrijdag 18 september naar de Honkbal Vallei en neem gezellig de buurvrouw mee. De wedstrijd begint om 19:30u.

thehuntforoctober2015