We gaan weer beginnen!

Amsterdam, 11 februari 2016 – Het zonnetje schijnt en het begint al weer aardig te kriebelen. Het competitieprogramma is inmiddels bekend en ook weten we al waar we voorafgaand de competitie gaan oefenen:

Zondag 6 maart  uit tegen Quick/Amersfoort
Zondag 13 maart uit of thuis  tegen de Rookies
Zondag 20 maart uit tegen Alcmaria Victrix
Zaterdag 26 maart uit tegen Arnhem Rhinos
Zondag 3 april uit tegen Hoofddorp Pioniers

Alleen Woody is dit jaar niet meer van de partij, en daar hebben we Plukje voor in de plaats gekregen. Deze nieuwe aanwinst is vooral aangetrokken voor het verzorgen van de winterse kracht- en conditietraining, maar wellicht dat we in de komende weken ook nog andere kwaliteiten in hem kunnen ontdekken.

Verder kunt u dit bericht beter integraal vergeten, de Reserve Reserves blinken nu eenmaal niet uit tijdens de Spring Training. Maar maakt u zich geen zorgen op vrijdagavond 8 april staan we er! U kunt ons dan komen bewonderen in de Bussumse Vallei waar we de openingswedstrijd van het seizoen spelen tegen de Mokum Hawks.