De kop is eraf? De kop zit erop!

Amsterdam, 19 maart 2016 – Net als de Hoofdmacht van HCAW zijn ook de Reserve Reserves volop in voorbereiding op het komende seizoen.

Dit jaar zijn er tussen beide teams echter behoorlijk wat meer overeenkomsten dan voorgaande jaren. Zo zou je kunnen beargumenteren dat het Eerste Houtteam dit jaar ook een sterke selectie heeft, net als de Reserve Kamioen Aluminium, die dit jaar ook in de sterkste poule in de 1ste Klasse mee willen doen om de hoogste plaats.

Een volgende overeenkomst is dan ook dat beide Bussumse topteams hun eerste oefenwinst al hebben kunnen schrijven. Dat is vooral voor het vertrouwen van de houtboys van belang want de aluboys geloven het eigenlijk wel als het kwik niet boven de 10 graden uitkomt.

Maar de belangrijkste overeenkomst dit jaar is natuurlijk de leiding van beide teams. Want “Frankieboy Teammanager Hout” heeft uiteindelijk toch ingezien dat er bij HCAW de afgelopen jaren eigenlijk maar één team op een constant hoog niveau heeft weten te presteren. Juist ja, de Reserve Reserves onder leiding van de GGL.

Frankieboy had dus eigenlijk maar twee opties, of alle Alu-spelers een contract aanbieden, maar dat is natuurlijk financieel een onhaalbare zaak, of de GGL zo ver krijgen dat hij z’n magic nog één keer ook op de Houtboys zou loslaten. Dat laatste gaat dit jaar dan ook gebeuren, met de nadruk op “ook”, want de GGL blijft natuurlijk ook de Reserve Reserves doen.

De Reserve Reserves vinden het niet erg dat de GGL af en toe zal kiezen voor het begeleiden van de jonkies, zolang hij de fotomomenten maar aangrijpt om z’n RR-hart te tonen!

image