Teamweekendje 2016

Amsterdam, 27 maart 2016 – Het is bij de Reserve Reserves al jaren traditie in de oefenperiode een teamweekendje te plannen.

Aan het begin van die traditie hoorde er ook bij dat er aan een meerdaagstoernooi werd deelgenomen. Dat onderdeel van de traditie is de laatste jaren, na schade en schande, iets aangepast. In plaats van op zondag brak op een veld te gaan staan kiezen we er tegenwoordig voor om alleen een wedstrijd op zaterdag te spelen waarna de wedstrijd in de kroeg, club of casino wordt voortgezet én beëindigd.

Dit jaar heeft de GGL zowel het Hoofdklasse Hout team als het Hoofdklasse Alu team onder z’n hoede, maar die verstandige aanpassing in het programma was dit jaar nog niet bij het Hout-team-weekendje doorgevoerd. Dat zou volgend jaar zomaar anders kunnen zijn…

Semi-toevallig troffen de Hout en Alu teams elkaar gisterenavond in de binnenstad van het altijd gezellige Nijmegen. Als de GGL niet naar de Reserve Reserves komt, komen de Reserve Reserves wel naar de GGL! In de kroeg werd door beide teams goed gepresteerd, en dat ondanks dat Remmie het dit jaar bij slechts één Jägerbom hield. Gezien de montere bui die Remmie vanochtend had hakte de tequila’s (die volgde na de Jägerbom) er ook aanzienlijk minder in dan de drank vorig jaar. Dat mag volgend jaar wel weer anders.

En de wedstrijd van zaterdag? We hebben het lulletje van de week beloofd daar verder niet over te schrijven. Onderstaande foto geeft het beeld van zijn wedstrijd echter goed weer.

image