Sanitair Olympia scoort een 7,3

Amsterdam, 1 mei 2016 – Sinds 2004 voeren de Reserve Reserves al lukraak sanitairtesten uit. Dit jaar hebben we e.e.a. geprofessionaliseerd. Het resultaat van de tweede test vind je hieronder. Alle tests zijn terug te vinden op de speciaal daarvoor ingerichte pagina.

Hieronder als eerste de cijfers:

[table align=”left” width=”600″]
Criterium,Punten
Bereikbaarheid en bewegwijzering,8
Beveiliging en sleutelbeschikbaarheid,8
Afmetingen en zitcapaciteit,7
Simultaandouchemogelijkheden,8
Watertemperatuur en/of mengbaarheid,7
Hygiënische gesteldheid,7
Toilet- en wastafelomstandigheden,6
Bespiegeling en belichting,8
Bijzondere omstandigheden,14
Totaal,73

[/table]

Kijk hier voor de foto’s op Facebook

Highlights uit het Juryrapport:

De kleedkamers (we kregen er twee!) waren na de aanwijzingen van de vriendelijke mevrouw achter de bar goed te vinden. De hoge score op bereikbaarheid en bewegwijzering is weliswaar terecht, maar bij de Bijzondere omstandigheden worden hier punten gemist omdat de kleedkamers niet genummerd waren. De vriendelijke mevrouw achter de bar leek even het hele resultaat te vernachelen toen ze aankondigde dat er geen sleutel was. Gelukkig vervolgde ze haar verhaal en vertelde ze dat ze dat bij Olympia altijd met pasjes doen. Ook goed. Heel goed zelfs, De Spijker werd zelfs helemaal opgewonden van het groene lampje dat ging branden als je het pasje bij het slot hield. Deze keer wel een voldoende voor de Toilet- en wastafelomstandigheden. Er was weliswaar een wastafel, maar geen toilet. Een onvoldoende zou je zeggen, maar De Spijker liet zien dat dit ook anders opgelost kon worden. Daarmee legde hij tevens de povere putjessituatie bloot wat dan weer verklaart waarom de hygiënische gesteldheid in dit strakke sanitair niet beter scoort. Al met al een behoorlijke score voor het sanitair van Olympia: 7,3

Olympia sanitair