Poedelen in Almere

Amsterdam, 14 september 2016 – Sinds 2004 voeren de Reserve Reserves al lukraak sanitairtesten uit. Dit jaar hebben we e.e.a. geprofessionaliseerd. Het resultaat van de tiende test vind je hieronder. Alle tests zijn terug te vinden op de speciaal daarvoor ingerichte pagina.

Hieronder als eerste de cijfers:

[table align=”left”]
Criterium,Punten
Bereikbaarheid en bewegwijzering,9
Beveiliging en sleutelbeschikbaarheid,8
Afmetingen en zitcapaciteit,8
Simultaandouchemogelijkheden,8
Watertemperatuur en/of mengbaarheid,8
Hygiënische gesteldheid,7
Toilet- en wastafelomstandigheden,7
Bespiegeling en belichting,6
Bijzondere omstandigheden,16
Totaal,78

[/table]

Kijk hier voor de foto’s op Facebook

Highlights uit het Juryrapport:
Eerlijkheid gebied te zeggen dat we het bijna vergeten waren. Het was dan ook behoorlijke lang geleden dat de Reserve Reserves sanitair konden testen. Daarbij leidde het net behaalde kampioenschap ook een klein beetje af. Neemt niet weg dat het testen van het Almeerse sanitair helemaal niet vervelend was. Een op de dug-out aangesloten kleedkamer scoort altijd hoge ogen, zelfs in Almere. De toebedeelde kleedkamer had uiteindelijk de potentie voor een dikke negen. Dat het een acht min is geworden heeft een aantal redenen. Om te beginnen was het bespiegelen onmogelijk.We hadden zo’n ding verwacht boven de wastafel. De Almeerders kozen daarvoor in de plaats een mozaïek van witte tegels, ook leuk. De pot zag er ook niet verkeerd uit, geen remsporen, maar wel sporen van gebruik. Deze sporen bestonden vooral uit lege toiletrollen waarvoor geen afvalbak aanwezig was. De jury is verder nog steeds in de war van de tafel die in de doucheruimte was geplaatst. In principe hoort zo’n meubel daar niet en is het niet goed voor de beschikbare capaciteit, maar het was wel een handige plek voor de droge handdoeken. Met nog één sanitair locatie te gaan staat Almere in ieder geval bovenaan in onze test.