Hiermee gaan we het doen dit jaar

Amsterdam, 12 maart 2017 – Het is al even middernacht geweest en vandaag staat dus de eerste oefenwedstrijd voor 2017 op het programma. Straks, om 14:30u, spelen we in de Rob Hoffmanvallei tegen het team dat dit jaar namens HCAW in de Overgangsklasse uit zal komen. 

Nog even snel de site een beetje aan kant maken dus. Om te beginnen hebben we de teamfoto van vorig jaar maar ‘ns van de teampagina afgehaald. Daar komt als het goed is snel een nieuwe voor, misschien zelfs vandaag al. Helemaal onderaan dit bericht kun je nog één keer kijken naar de voltallige formatie van 2016.

De profielpagina’s van de voormalig reserve Reserves zijn verwijderd en de rest heeft een opfrisbeurt gehad. We hoeven dit jaar niet te wachten op het maken van een foto, dat hebben we namelijk maar ‘ns wat creatiever opgelost.

En for old time sake nog één keer het team van vorig jaar…

Teamfoto2016-1200pix

Staand (v.l.n.r.): Roy Berrevoets, Maarten Grootveld, Arjan Elshof, Tony Kreisel, Max Jansen, Jeffrey Kreisel, Ronald Bouwman, Laurens Dammers, Edwin Dammers

Op een knie (v.l.n.r.): Jeroen Hubert, Remco Tolenaar, Leon Elshof, Joey Eype, Paul Das, Jurien Overman, Jerry Frank, Edwin Meijjer