WSB thuis, altijd nattig

Amsterdam, 12 mei 2017 – Het zat er al een beetje aan te komen. Noodweer met onweer, regen, donder en bliksem. 

Er lijkt een vloek te rusten op de thuiswedstrijden tegen WSB. Twee jaar geleden werd deze wedstrijd ook nog vroegtijdig door noodweer beƫindigd, toen na de zesde inning, met een pijnlijke achterstand.

Dat ging de Reserve Reserves dit jaar niet gebeuren. Al vroeg in de wedstrijd kon de PC op een doorgeschoten bal het eerste punt scoren.

De Bully maakte daar een slagbeurt later met een Duitse hit drie punten van. Het maakte alleen allemaal niet uit. Een bliksemschicht deed de umps ineenkrimpen waarna wijselijk het veld verlaten werd om niet meer betreden te worden. 

Er volgt later dit seizoen een herkansing.

De Bully maakt Duits contact voor twee niet tellende ribbies