Winst en een ‘meltdown’ voor Reserve Reserves

Amsterdam, 24 juni 2017 – Woensdag was al niet heel erg verheffend, maar gisteren beleefden de Reserve Reserves een dieptepunt dat alle andere dieptepunten overbodig maakt. Boekaniers werd woensdag nog met 8-1 verslagen, maar gisteren werd heel hard verloren van Blue Devils. Een totale meltdown in de achtste en negende inning waarin samen 12 punten gescoord werden zorgden voor een 10-17 eindstand.

De PC had toch al niet zo’n lekkere week en in plaats van op woensdag na de wedstrijd de statistieken bijwerken en een stukkie schrijven moest hij z’n verongelukte fiets ophalen van de crime-scene en wegbrengen naar de fietsendokter. De wedstrijd was dan weliswaar wel gewonnen, maar de frustratie was dusdanig groot dat het ook donderdag te zwaar was voor een compleet wedstrijd verslag. Vooral jammer voor Biggie want hij produceerde een dinger en een double en daar hadden best aardige dingen over geschreven kunnen worden. Ook jammer voor de gastwerpers Shane en Lex en Blade die de Amsterdammers op één enkel puntje wisten te houden. Maar ja, de PC heeft geen zin in dat stukkie tikken, daarom alleen maar een foto van de kapotte fiets van de PC vastgeketend aan de muur van de fietsendokter.

Vrijdag kwamen de Blue Devils uit Meppel naar Bussum, maar u zult na het intro wel begrijpen dat u ook van deze wedstrijd geen gedetailleerd wedstrijdverslag hoeft te verwachten. 23 hits en 17 punten tegen, dat soort gekkigheid gebeurt tegenwoordig alleen nog maar in de Hoofdklasse Hout, maar nu dus ook even in de Hoofdklasse Alu. Over dat Alu gesproken, daar is na de wedstrijd van gisteren bij de Bussumers weinig meer van over. Alle knuppels waarmee door de heren geslagen werd zijn gisterenavond aan barrels gegaan. Helaas vertaalde de schade zich niet in een fatsoenlijke uitslag.

Het begon allemaal nog wel aardig, maar ja, kijk eigenlijk zelf maar naar het scoreverloop. De statistieken komen ook nog wel een keertje. We gaan eerst even onze wonden likken, mediteren en op zoek naar onszelf. 

Mocht iemand nog interesse hebben in het tijdelijk huisvesten van onze enige echte Hubie Beer, u kunt zich melden bij dierenasiel Crailo. Na de wedstrijd besloten de Bussumers dat niemand recht had op een trofee voor meest waardevolle speler. Hubie Beer bleef dan ook zielig en alleen achter in de dug-out.

Kijk hier voor de boxscores.