Reserve Reserves kansloos in Apeldoorn

Den Burg, 27 augustus 2017 – Vanaf nu alle wedstrijden winnen, dan zijn we kampioen. Dat was de opdracht, en dat is ie nog steeds, maar na vandaag en met een beetje pech zijn dat wel wat meer wedstrijden geworden. De Reserve Reserves verloren vandaag in Apeldoorn kansloos met 5-0 tegen WSB.

Aan het weer en het veld lag het niet, en ook was de pitching van de Bussumers op volle sterkte aanwezig. Maar als je niet op de honken komt kun je niet scoren.

Met maar drie hits en twee keer vier wijd hadden de Gooische boys weinig in te brengen tegen Meneer Bosman die de hele wedstrijd uitstekend voor de Apeldoorners gooide.

De eerste drie innings bleef het 0-0, maar in de tweede helft moest De Schreeuw een bom incasseren. En omdat de slagman daarvoor al een hit geslagen had stond het 2-0.

In de zesde inning kwam daar na een hit, een opofferingsstootslag en weer een hit nog een derde punt bij.

De Hof nam het daarna in de zevende inning over, maar ook hij moest na drie hits nog twee punten incasseren. Eindstand 5-0.

Blade reikte na de wedstrijd de zoek gewaande beer uit aan Biggie die weliswaar maar één hit had, maar daarbij ook een ongezonde dosis pech.

Voor de wedstrijd kreeg Blade ook nog iets uitgereikt, maar dat was voor een bedprestatie die hij al ruim 10 maanden geleden leverde.

Kijk hier voor de boxscore en de statistieken.