Reserve Reserves scoren nieuwe coach

Amsterdam, 16 oktober 2017 – De afgelopen jaren zijn er nogal wat spelers vertrokken, maar deze personele problemen lijken zich bij de Reserve Reserves redelijk snel op te lossen.

Ook na afgelopen seizoen hebben we een uitdaging op personeels vlak. Er vertrok één speler, maar ook de voltallige coachingstaff heeft er de brui aan gegeven.

Nog voordat Remmie zijn beslissing bekendmaakte was het gat dat hij achter zou laten al opgevuld. NoNoJoe is een man van zijn woord en na één seizoen voorbereiden op z’n huwelijk zal hij in seizoen 2018 weer ‘gewoon’ het buitenveld helpen bemannen. We hebben met hem dus ook weer een slagman die net iets dichterbij het eerste honk mag beginnen met lopen dan de rest, de rechtshandige slagmensen.

Op het gat dat het vertrek van De GGL achterlaat kon minder goed geanticipeerd worden, maar desondanks hebben we ook hiervoor al snel een oplossing weten te vinden.

Dit jaar wist HCAW 2 zich ondanks grote personele problemen, en met behulp van een aantal Reserve Reserves, zich te plaatsen voor de the-best-of-the-rest-pool. Dit betekende wel dat er na 15 weekenden niets meer te winnen was, maar ook dat degradatie afgewend was.

Deze uitzonderlijke prestatie van skipper Bob Middelkoop is niet onopgemerkt gebleven. Als dát mogelijk is met het materiaal waar hij het vorig jaar mee moest doen, wat kan er dan allemaal gebeuren als hij aan het roer staat van de Reserve Reserves?

Bescheiden als we zijn zullen we die vraag* niet meteen beantwoorden, maar begin oktober 2018 weten we het.

De vraag die we wél al meteen zullen beantwoorden is hoe we de nieuwe skipper gaan noemen. Wie de historie van RR-skippers en de nieuwe skipper kent zal het niet verbazen. Het is een jongetje en we noemen ‘m GBL. Na de Grote Kale Leider en de Grote Grijze Leider hebben we nu een Grote Bebaarde Leider.

*kampioen is het enige juiste antwoord