FINALE TOPKLASSE a.s. vrijdag in Bussum

Amsterdam, 22 oktober 2019 – De Reserve Reserves hebben 20 wedstrijden gespeeld, maar zijn nog steeds geen kampioen. Domstad Dodgers heeft namelijk 19 wedstrijden gespeeld en kan nog gelijk komen. Maar wanneer dat zou gaan gebeuren, dat was de grote vraag.

Om ervoor te zorgen dat de Topklasse tóch de finale krijgt die deze klasse verdient is er deze week iets bijzonders gebeurd. In goed overleg tussen de KNBSB, Domstad Dodgers en Schiedam, de tegenstander van de Utrechters voor hun 20ste wedstrijd, is er afgesproken dat de Reserve Reserves a.s. vrijdag in Bussum de finale spelen tegen Domstad Dodgers.

Hoe dat technisch, procedureel en administratief allemaal kan, niemand weet het, en eerlijk gezegd kan ook niemand dat meer wat schelen. Honkballen doe je op het veld, kampioen worden ook. Bij voorkeur voordat Koning Winter of Sinterklaas arriveren.

Dus: Game on! Winner takes all!

Domstad Dodgers vs. HCAW Reserve Reserves
Datum:
vrijdag 25 oktober
Tijd: 19:30u
Plaats: Rob Hoffmann Vallei, Bussum