Oefenprogramma 2020

Amsterdam, 28 november 2019 – Het afsluitende teamuitje voor seizoen 2019 moet nog plaatsvinden, maar het oefenprogramma voor 2020 staat al als een huis.

– Op zondag 8 maart staat de eerste wedstrijd gepland. De Reserve Reserves spelen dan bij en tegen de buren uit Huizen. First pitch 14:00u.

– Op zondag 15 maart volgt dan de tweede wedstrijd waarbij ook al wat geoefend gaat worden met autorijden, navigeren en inparkeren op onbekende parkeerterreinen. De wedstrijd in Ridderkerk tegen de Rowdies begint, als we het allemaal hebben kunnen vinden om 14:30u.

– Op de volgende zondag, 22 maart, staan de Reserves van HCAW op het menu. Dit is het eerste weekend dat de fanatieke, maar aan Bussum gebonden, supporters kunnen genieten van het opgefriste team van de Reserve Reserves. Of het voor iedereen genieten wordt zal de tijd moeten uitwijzen.

– Het laatste weekend van maart zal in het buitenland worden doorgebracht. Afhankelijk van beschikbaarheid en locatie wordt een leuke tegenstander uitgekozen. De kans is groot dat dit tweedaagse trainingskamp, met slechts één wedstrijd, deze keer in Europa gehouden gaat worden. 

– Op zondag 5 april, in het laatste oefenweekend, spelen we weer thuis. Almere komt op bezoek, en het is de bedoeling dat De Hof of Montana dan om 14:00u de eerste slagbal gegooid hebben.

In januari zullen we in de zaal enthousiast beginnen met de eerste serieuze voorbereidingen voor het seizoen.