Reserve Reserves krijgen tegenstand

Amsterdam, 19 maart 2023 – De Reserve Reserves beginnen er langzaamaan een beetje in te komen. Vandaag werd de eerste BP van het seizoen gedraaid, als je de wedstrijd van vorige week even niet meetelt tenminste.

De Reserves waren de tegenstander en het werd een aardige wedstrijd met punten, nullen en wat fouten, maar zonder Edgar, Die Softballer en z’n broer Barf. Ook Papa Dammers liet bij hoge uitzondering verstek gaan, maar stiekem wist hij toch nog blanco line-up-papieren de uit-dug-out in te toveren. Dat kwam de onvoorbereide GKL maar wat goed uit, dus lang stond hij niet stil bij dit mysterie, en hij begon druk een opstelling in elkaar te flansen.

Beide teams scoorden punten, en die verschenen zelfs op het scorebord, maar zoals iedereen inmiddels wel weet over de oefenwedstrijden: What happens in Bussum, stays in Bussum…

Volgende week wordt er op zaterdag al geoefend, in Alkmaar, er zijn nog kaarten.