Papa Voets bedankt

Amsterdam, 26 maart 2023 – Het was nog niet echt een dag voor honkbal. Windkracht acht, ook minimaal een graad of acht te koud en de regen zorgde er uiteindelijk voor dat we nóg eerder dan we al van plan waren van het veld in Alkmaar stapten.

Aanstaande vrijdag begint de competitie al, dus het is goed dat we nog een paar oefeninnings gespeeld hebben. Komende week spelen we in Heerhugowaard, maar op vrijdag 7 april staat de eerste thuiswedstrijd op het programma.

De Vallei zal dan ongetwijfeld weer afgeladen vol zitten met uitzinnig publiek dat de ene na de andere sfeeractie los zal laten over de tribune, maar toch zullen we het moeten doen zonder onze aller, aller trouwste supporter.

Afgelopen week kregen we namelijk bericht van de GGL dat zijn vader, Papa Voets, is vertrokken naar de Eeuwige Honkbalvelden.

Papa Voets was niet alleen supporter van de Reserve Reserves toen de GGL aan het roer stond, maar ook de jaren daarna was hij steevast aanwezig bij onze thuiswedstrijden in de Vallei.

We mochten met hem menig kampioenschap vieren in onze Hoofdklasse Aluminium, maar ook aan het begin van een seizoen, of zelfs na een belabberde wedstrijd van dubieus niveau wist hij de sfeer er met zijn “KAMPIOENEN!” altijd lekker in te houden.

We gaan hem missen, maar zijn dankbaar voor alle mooie momenten die we met hem op het honkbalveld hebben kunnen delen. Gisteren namen we met het team, en met dank aan Alcmaria, een minuut stilte in acht en stonden nog één keer stil bij het leven van onze Papa Voets.

We wensen de GGL en zijn naasten heel veel sterkte.