We oefenen gestaag door

Amsterdam, 27 maart 2024 – Het is alweer een aantal dagen geleden, maar ondanks de voorspelde dramatische weercondities hebben de Reserve Reserves afgelopen weekend gewoon een oefenwedstrijd kunnen spelen.

Op het veld van de Hawks in Dordrecht werd er gespeeld tegen de Belgische Hoofdklasser Brasschaat Braves. Het werd… dat zeggen we dus niet tijdens het oefenseizoen. De bond en de scheidsrechters werken overigens prima mee aan deze gouden regel want de 0-0 die in de app verscheen was natuurlijk niet de échte uitslag. Het was in ieder geval wel een echte wedstrijd waar we weer wat meer over onszelf hebben kunnen leren.

De belangrijkste wedstrijden van het weekend werden echter pas later op de zaterdag gespeeld. Het ‘Teamweekend’ mocht door het grote aantal afmeldingen niet doorgaan, maar voor het ‘Teamuitje’ op zaterdagmiddag/avond konden uiteindelijk wel voldoende mensen hun agenda vrijmaken. In plaats van het geplande Den Bosch werd Amsterdam het speelveld van de heren. In PONG, een gezellige pingpong gelegenheid in Amsterdam-West, bleken alle heren naast aardige honkbalvaardigheden ook te beschikken over het nodige talent voor tafeltennis. Ook over de uitslagen van die wedstrijden wordt natuurlijk niets prijsgegeven.