What happens in Ridderkerk stays in Ridderkerk

Amsterdam, 10 maart 2024 – De PC had vandaag graag iets meer over de wedstrijd verteld, maar de regel is nu eenmaal dat er niet over oefenwedstrijden wordt uitgeweid. Feit is dat de Reserve Reserves vandaag weer zijn begonnen met hun oefencampagne.

In Ridderkerk werd tegen de Rowdies gespeeld met een gloednieuwe oude coach, maar nog zonder de nieuwe aanwinst(en?) die dit jaar bij zullen dragen aan het het succes. Maar daarover volgende week zondag meer, als de Reserves op het menu staan. Die wedstrijd begint om 13.00u in de Rob Hoffmann Vallei. De week daarna spelen de heren een internationale wedstrijd. Dat zal zijn op zaterdag 23 maart om 12.00u op het Rob Noorlander Toernooi op het terrein van de Hawks tegen de Brasschaat Braves. Op zondag 31 maart wordt de oefencampagne thuis afgesloten tegen de Wombats. De wedstrijd start dan om 14.00u. De competitie start op een wat ongebruikelijke dag en een ongebruikelijk tijdstip: Op zaterdag 6 april om 18.45u ontvangen we dan onze vrienden van Tex Town Tigers. Komt dat zien!