HCAW3 verliest ook van TTT

’t Was een memorabele dag afgelopen zondag. In een oververhit Enschede leed HCAW3 de tweede achtereenvolgende nederlaag en dat was voor het eerst in de na-oorlogse gechiedenis van het Bussumse kennissenteam. In een spannende wedstrijd was TTT met 5-4 te sterk voor een vooral defensief zwak spelend HCAW3. Maar ook aanvallend lieten de Gooische sluggers steken vallen.
Hoewel de startende werper voor TTT uitermate goed gooide, kreeg de Bussumse formatie vooral in de eerste innings voldoende kansen om de wedstrijd definitief naar zich toe te trekken. Omdat die kansen niet gegrepen werden, konden de tijgers uit de textielstad uiteindelijk terugkomen tot 4- 4 en scoorden zij in de laatste slagbeurt het winnende punt, na weer een Bussumse veldfout.

De Beer ging naar de starter van HCAW3; Paul Bus gooide 8 1/3 zeer sterke innings, waarin hij slechts 1 verdiend punt tegenkreeg. Invalcatcher Frank Koene verdiende een eervolle vermelding. Hij sloeg 3 uit 3, rende de nagels uit zijn tenen en liet zien hoe honkbal eigenlijk gespeeld moet worden.

Volgende week komen de Knights naar de Bussumse Baseball Valley. Dat moet voor de reserve-reserves van HCAW toch een mooie gelegenheid zijn om het gedeukte zelfvertrouwen weer wat op te krikken.

Tsjuus,

Helmut

P.S. Doordat Run ’71 voor een verassing zorgde door thuis The Blokes te verslaan, is de competitie er alleen maar spannender op geworden. Met twee verliesbeurten ieder gaan HCAW3 en The Blokes aan kop, achtervolgd door maar liefst drie clubs met drie verloren wedstijden: Blue Hakws, Run ’71 en
TTT. De strijd om het kampioenschap ligt dus weer volledig open.