HCAW3 in recordtempo onderuit

Bussummers figureren in Ted’s 123 show

In de laatste voor de zomerstop van de buitengewoon aantrekkelijke 2e Klasse A verloor HCAW3 afgelopen zondag van het Driemteam van Kinheim. In Haarlem werd het 11-1 in anderhalf uur.

Slechts 23 Bussumse slagmensen zag de Haarlemse heuveltroef Ted Schopman in zeven innings in het slagperk verschijnen. Vijf slagmensen bereikten het eerste honk, waarvan alleen de echte Bussummers Bogaard en Van Joolen met een honkslag. Van de vijf honklopers wist alleen Boschhuizen de thuisplaat te bereiken. Drie honklopers sneuvelden onderweg naar thuis en eentje moest noodgedwongen op de honken worden achtergelaten. Omdat de lengte van een verslag evenredig is aan de duur van een wedstrijd eindigt dit verslag hier.

Tsjuus,

Helmut

P.S. 1) Met het verlies tegen Kinheim 3 is HCAW3 uitgeschakeld in de strijd om het Beste Derde Team van Nederland. Die eer moeten de Bussumse reserve-reserves dit jaar laten aan Pirates 3 of Kinheim 3.

P.S. 2) Omdat de wedstrijd als gezegd nogal vroeg was afgelopen, kon het Haarlemse sanitair grondig worden uitgetest. De jury noteerde daarbij een aantal positieve opmerkingen. Vermeldenswaardig was de handige opstaande rand, het grote bidet en de welhaast perfecte temperatuur van het water. Door een uitgekiend verdeelsysteem (lees: het weglaten van een muur tussen twee aanpalende kleedkamers) heeft de Haarlemse club het aantal beschikbare douches per team weten te verdubbelen. Mede hierdoor scoort Kinheim een 8,6 in de sanitairtest. Het enige minpuntje was de doucheknop; alsof het hier een ordinaire muntdouche op camping Bloemendaal betrof, zo vaak moest er op de gezamenlijke doucheknop worden gedrukt.