HCAW 3 delft weer onderspit tegen RCH

“De kortste verslagen zijn vaak de mooiste”

Het was weer een mooie middag in de Bussumse Honkbalvallei. In de tweede klasse A stond namelijk de kraker HCAW 3 – Specktakel RCH op het programma.

De eerste inning verliep voorspoedig voor de Bussumse reserve-reserves. Nadat een stevig aandringend RCH onschadelijk was gemaakt, namen de mannen uit de Vallei brutaal een 2-0 voorsprong na een paar hits en een keer 4 wijd. Deze voorsprong werd door RCH wel snel omgezet in een 2-2 gelijke stand, maar er bleef voldoende te beleven voor de neutrale toeschouwer. Dat RCH vervolgens uitliep naar een 2-12 overwinning mag dan ook een beetje geflatteerd genoemd worden, maar zeker niet onterecht.

Man van de wedstrijd werd Dennis Meester, die dan wel niet pijnvrij kan gooien maar zeker wel pijnvrij kan slaan getuige zijn snoerharde dubbel in de eerste inning.

Volgende week Hoofdorp 3. Uit. Zal mij benieuwen.

Günther von Römertopf

PS. Scouts op de tribune waren zo onder de indruk van de verrichtingen van een aantal Gooise mannen dat een select gezelschap uit het derde woensdag a.s. zijn debuut zal maken in de Stayokay Summerleague. De onkostenvergoeding is echter nog niet besproken, dus er is nog niets zeker.