HCAW3-RUN’71 9-8

Op deze regenachtige zondag mochten we thuis aantreden tegen Run ’71. Zo’n vijf minuten voor aanvang vertrok ik van huis en was er ruim op tijd. De gasten van Run waren waarschijnlijk iets eerder vertrokken want ze waren al gearriveerd. Dat het derde team van HCAW op dit moment iets meer aandacht krijgt als het eerste team werd wel duidelijk uit het feit dat Ruud(onze terreinknecht)ons veld prioriteit had gegeven boven het hoofdveld. Ons tweede veld lag er als een biljartlaken bij terwijl het eerste veld eruitzag als een ondergelopen honkbalveld.

We hadden wat versterkende versterkingen erbij gekregen in de vorm van Andy en Ian. Zij hadden de eer om te proeven aan de hoofdklasse van aluminium.

We begonnen sterk aan de wedstrijd want,zoals verwacht, sloeg Milan een nipte homerun met twee honken bezet. Run kwam met een punt terug en hield het hier bij. Yuri sloeg na zijn eerste slagbeurt wat agressie eruit en ook de bal. 4-1. Zoals gebruikelijk gaven we de tegenstander weer de kans om terug te komen en het werd 4-4. Na zelfs even achter te hebben gestaan sloegen de nieuwelingen wat belangrijke klapjes en het werd 9-6. Jasper, die het pitchen van Ivo had overgenomen , maakte het weer close dus maakte Jarno het af. Eindstand 9-8.

De beer ging naar Ian die met zijn twee hits en de onnodige duik bij het vangen van een popfly hem terecht verdiende.

Zoals de naar ons overgeschreven dodger Max zegt: volgende week agressiever er tegen aan en gaan met die banaan(dit zijn  dus niet mijn woorden).

Woodynr26