ex-GKL slachtoffer van 3e dinsdag.

Ondanks vele geluiden die inmiddels deze site hebben bereikt van ongeloof, verontwaardiging en glasharde bewijzen van onschuld moet toch worden vastgesteld dat eerdere berichtgeving over het niet op tijd betalen van de ex-GKL op de waarheid gestoeld is. Echter, dit is niet het gehele verhaal. Omdat de ex-GKL toch nog over enige macht op deze site beschikt (hij krijgt ook nog alle (onnodige!) viagra aanbiedingen in de spam) kan toch dit hele verhaal worden verteld.

Zoals iedereen weet is de ex-GKL niet onbemiddeld. Sterker nog er komen steeds meer geluiden, overigens allen uit zijn eigen koker, dat hij het geld tegenwoordig niet meer op krijgt. Uiteraard een fijne situatie, maar ook een waar je in Nederland toch snel in de problemen mee komt. Zo bleek uit het lekken van de nieuwe begroting van de overheid (ja die van die dinsdag) dat hierin de zogenaamde “als je naam op anus eindigt”-tax werd aangekondigd. Omdat dit, hoe vreemd het ook klinkt, evenals de hoofdoekjes het straatbeeld zou vervuilen.

Geslepen als de ex-GKL tegenwoordig is heeft hij direct al zijn zeer overtollige financiƫle middelen overgebracht naar een geheime bankrekening op de Kaaiman-Eilanden. Overigens het zelfde land waar ook zijn speed-boat geregistreerd staat (ja die ene waar we nog steeds een keer met het team achter zouden gaan waterskiƫn, maar dat kunnen jullie met dit soort grappen wel op je buik schrijven ;-).

Op het moment dat de ex-GKL, uiteraard op tijd, de gelden wilde overmaken voor deelname aan de Third Series bleek dat naar het genoemde rekeningnummer niet direct kon worden overgemaakt vanaf deze Kaaiman-Eilanden. Het bleek namelijk te gaan om een gratis studentenpakket bankrekening. Het was de ex-GKL onbekend dat de Papieren Coach evenals Peter Paul nog altijd studeert en had hiermee geen rekening gehouden. Er bleek wel een sluiproute mogelijk via Guernsey, waar naar bleek meer Oranje Nederlanders gebruik van maken. Onvermijdelijk was hierdoor enige vertraging in het bijschrijven op de rekening van de Papieren Coach.

Kortom: ja de ex-GKL was te laat met betalen, maar de oorzaak moet worden gezocht bij de Nederlandse Overheid en niet in de onwil of onkunde.

Gezien dit zeer plausibele verhaal zijn we wel benieuwd wat het excuus is van de andere wanbetalers die er overigens wel erg makkelijk vanaf komen met een kleine vermelding in de kanttekeningen van het artikel. Maar ach, hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind, dus kan dit alleen maar worden gezien als compliment voor de ex-GKL. Aangezien complimenten bij de Reserve Reserves zeer dun gezaaid zijn is het dubbel(vla?) Feest.

Succes zondag heren! Neem die Kampioenschaal mee naar Bussum!!

Uw nederige en dankbare ex-GKL