De week van een Papieren Reserve Reserves Coach (4)

Donderdag

Onder druk wordt alles vloeibaar. Mentaal was de PC zich al aan het opmaken voor 28-3 en 31-7 wedstrijden. De extra scoreblokken, tippex en penvulling stonden al in optie. Het statistieken bestand was aangepast en klaar gemaakt voor ‘double didgits’ voor iedereen. Maar gelukkig niet nodig. De Home Plate 41 extra arriveerde om twee minuten voor vier in menig mailbox. 23uur en één minuut na de fatale melding werd de feitelijke degradatie van de Reserve Reserves ongedaan gemaakt. In seizoen 2010 spelen we gewoon weer in de hoofdklasse aluminium, dit jaar officieel betiteld als 1ste klasse GECORRIGEERDE INFORMATIE OVER DE OPZET HONKBAL COMPETITIE 2010 In navolging van het besluit van de Bondsraad (maart 2009) zal de competitie HONKBAL voor het seizoen 2010 de navolgende opzet en indeling krijgen. TOPSPORT HONKBAL COMPETITIE 2010: Hoofdklasse                                      8 Standaardteams Spelen om kampioenschap NL Overgangsklasse                              12 Standaardteams (vroegere 1e klasse)                          Spelen om promotie naar hoofdklasse Rookie League                                  8 Reserveteams van hoofdklasse teams WEDSTRIJDSPORT HONKBAL COMPETITIE 2010 (was breedtesport) 1e klasse                               24 teams                                              Spelen om kampioenschap NL breedtesport Promotie naar Topsport mogelijk 2e klasse                               Spelen om promotie naar 1e klasse – mits standaardteam 3e klasse                              Spelen om promotie naar 2e klasse 4e klasse                              Spelen om promotie naar 3e klasse – vrije inschrijving