Niets is zeker…

Op maandag 26 oktober hebben de Reserve Reserves voorafgaand de training en petit comité een pittige vergadering gehad waarbij wat harde noten gekraakt zijn (sorry Keet, volgende keer ook maar een tok om?).

Hieronder de agendapunten met het resultaat:

Definitieve af- en aanhakers
– Er zijn geen definitieve afhakers, zelfs Ivo wil nog meevoetballen. Kennelijk verdient hij goed met z’n pr-gelul want het is een hoop contributie voor 6 maandagavonden.
– Er zijn geen definitieve aanhakers, omdat de transferperiode gesloten is betekent dit dat we geen aanwas krijgen van spelers die in seizoen 2009 ingeschreven stonden bij een andere honkbalvereniging. Verder zijn alle mogelijkheden nog open.

Verzoek aan de bond vrijdag/zondag spelen
Ondanks het feit dat onze ongekroonde MVP van dit seizoen regelmatig moet werken op vrijdag, en de Papieren Coach ook voor spelen op zondag was, heeft ‘de groep’ besloten dat er een voorkeur voor spelen op vrijdagavond is. Dit zal doorgegeven worden aan de bond. Omdat het nog totaal onduidelijk is of we er überhaupt iets over te zeggen hebben en de schema’s voor het eerste en de rookies ook ingepast moet worden is nog niets definitief.

Nieuw materiaal
Er moet een aantal knuppels aangeschaft worden. De keuze van de Eastons van afgelopen jaar was een niet erg gelukkige. De wens bestaat in plaats daarvan een aantal TPX’en aan te schaffen. Het is niet duidelijk of dit ook binnen de club te organiseren valt. Kortom, de keuze voor knuppels is nog niet definitief.

Schema roulatie spelersvrouwen
Omdat de samenstelling van het team nog niet definitief is, is het roulatieschema ook nog niet definitief.

Nieuwe regels piekenpot
Het voorstel voor meer regels voor de piekenpot en een strengere handhaving is afgewezen. Het tegenvoorstel dat hiervoor gedaan is: het aan het begin van het seizoen storten van een klein bedrag is in beraad. Of dit gaat gebeuren, en zo ja, welk bedrag, is nog niet zeker.

Oefenwedstrijden 2010
Er zijn nog geen oefenwedstrijden gepland. Wel is er contact met Solingen en wordt er geprobeerd aldaar een wedstrijd in te plannen. Het ziet er goed uit, maar niets is definitief.

Teamuitje 2009/2010
Het voorstel van de Vliegtuigbouwer voor een stranddag in januari heeft het niet gehaald. Ondanks het feit dat er ook in november geen geschikte datum geprikt kon worden is besloten voorlopig af te zien van het inplannen van iets gezelligs. Als het oefenweekend in Solingen doorgaat wordt het Teamuitje geschrapt, maar dat is nog niet zeker.

Wat wel zeker is, is dat de Papieren Coach weer wat kan bijslapen na een paar intensieve weken honkbal kijken. Yankees win!!

nietsiszeker