Opsporing verzocht

Amsterdam, dinsdag 30 maart 2010 – Sinds 20 september 2009 wordt ‘De Beer’ vermist. Deze geluks talisman van de Reserve Reserves werd al in het eerste lente weekend van 2010 verwacht aanwezig te zijn, maar nu hij zich afgelopen weekend ook niet heeft gemeld in de Bussumse honkbalvallei is er een vermoeden gerezen dat er meer aan de hand is dan een uit de hand gelopen winterslaap.

Door zijn bescheiden karakter is er maar weinig beeldmateriaal beschikbaar van de bruine brombeer. Hiernaast een foto uit 2005, er wordt nog gewerkt aan een compositietekening waarop de beer te zien is zoals hij er nu ongeveer uit moet zien. De beer is voor het laatst gezien op een honkbalveld in Hoofddorp.

De angst bestaat dat de beer is meegenomen door een Kroaat die op dezelfde datum eveneens voor het laatst gesignaleerd is op het tochtige honkbalveld. Omdat deze verdachte allerminst bescheiden genoemd kan worden zijn er voldoende foto’s beschikbaar, hieronder bijvoorbeeld vergrijpt de verdachte zich letterlijk aan een negroïde paspop. Andere compromiterende foto’s zijn op aanvraag en tegen betaling verkrijgbaar bij de webmaster van deze site.

Als u de woon- of verblijfplaats van deze gevaarlijke Joego kent: benader of achtervolg hem niet, maar waarschuw direct de lokale autoriteiten.