Rectificatie statistiek fraude GKL

Hilversum, 20 juni 2010

Mede gedwongen door een gerechtelijke uitspraak bij deze een rectificatie op de opmerkingen over de statistiek fraude van de GKL in het verslag van de wedstrijd tegen WSB. Zowel het bericht als het getoonde beeldmateriaal zijn onjuist. Met name het gecreëerde beeldmateriaal is redelijk fantasieloos en ongeloofwaardig neergezet en zorgde voor een eenvoudige uitspraak door de rechter.

Gevraagd naar commentaar direct na de uitspraak verklaarde de GKL: “wanneer je integriteit als voormalig coach en gezellige medespeler in het geding is dan moet je optreden. Helaas zag ik geen andere weg dan met juridische middelen. Ik hoop dat het de volgende keer weer gewoon met steekpenningen kan worden afgedaan. In de praktijk blijkt dit veel goedkoper” aldus een aangeslagen maar nog altijd strijdbare GKL.

Met dit bericht vertrouwen wij aan onze verplichtingen te hebben voldaan.

Eén reactie

  1. Met het oog op de sportieve reactie, het nijpende tekort aan speelgerechtigde Reserve Reserves, het ontbreken van reserve Reserves Reserves, en het vooruitzicht op ladingen omkoop-kikkertjes en -trekdrop, is het je vergeven GKL!

Reacties zijn gesloten.