´De Beer´ toegetreden tot de Hall of Fame


Amsterdam, 15 augustus 2010 – Het heeft er een tijd naar uit gezien dat het niet zo goed was afgelopen met ´De Beer´. Zijn opvallende afwezigheid aan het begin van het seizoen ging langzaam over in een stil gemis. Geen Reserve Reserve durfde te speculeren over wat er nu echt gebeurd was, maar er werd gevreesd voor het ergste.

Natuurlijk had ´De Beer´ het verdiend om als eerste gekozen te worden in de Hall of Fame. Uiteindelijk verbleken zelfs de prestaties van Ronald de Jong bij het aandeel dat ´De Beer´ de afgelopen jaren heeft gehad in de successen van de Reserve Reserves. Hij werd niet eerder opgenomen in de eregallerij omdat het volstrekt onduidelijk was waar hij zich ophield, en dus ook of het wel goed met hem ging.

Iedereen kan weer rustig ademhalen. De Beer heeft na een lange reis een nieuw thuis weten te vinden in een dierentuin in Japan. Hij maakt het goed, al mist hij de Reserve Reserves nog wel af en toe.

Gelukkig heeft hij van zijn verzorgers wat speelgoed gekregen dat hem herinnert aan die mooie tijd in ons Kikkerlandje. Hij speelt daar regelmatig mee en overweegt een rentree als de heren uit de Hoofdklasse Aluminium promoveren en met hout gaan spelen. Tot die tijd heeft hij in ieder geval een plaatsje in de Hall of Fame.