Ed de Kroket Thema avond

Rijswijk, 11 mei 2011 – De oplettende lezer had het kunnen weten, maar de gelegenheid is té belangrijk en té leuk om niet expliciet te melden op deze site.

Vanavond is het namelijk feest in de Vallei! De kantine heeft eindelijk de meest optimale bezetting. Ik doel dan niet op de voormalig GKL die door zijn kantinedienst niet op het veld staat (ook gezellig), maar vooral op Ed de Kroket die zijn corvee-beurt optimaal zal gaan benutten. Kroketje, zoals we ‘m liefkozend noemen, neemt om 19:00u stipt plaats achter de frituur, en zal de hele avond de hongerige bezoekers van het sportcomplex voorzien van overheerlijke kroketten.

De frituurkunsten van Ed zijn tot in Breukelen bekend, zo bekend zelfs dat daar de eerste verkeersborden al zijn opgehangen. Bezoekers van de Vallei wordt dan ook aangeraden zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Voor de early-birds is er misschien nog wel een parkeerplekje bij de Zanderij