Huilebalk – Jariño alert

Amsterdam, 26 mei 2011 – Gisteren bereikte mij het bericht dat het artikel “Ook pinguïns worden aan Bussumse zegekar gebonden” niet geheel voldeed aande verwachtingen van sommige Reserve Reserves.

Normaliter betreffen klachten een vergissing of typfout in de statistieken, deze keer echter bleef er geen spaan heel van de inhoud van het met bloed, zweet en tranen tot stand gekomen wedstrijdverslag. Dat in deze artikelen gebruik gemaakt wordt van artistieke vrijheid maakt kennelijk niet uit. Er wordt gejankt!

Vorig jaar is de term Jariño alert geïntroduceerd, en deze nieuwe klacht valt zeker in deze categorie! Natuurlijk voelt de PC zich niet te groot om dit recht te zetten. Dus bij deze:De bollen van afgelopen vrijdag waren niet afkomstig van Erik C., maar van De Souza! Verder raden we Erik C. aan volgende keer iets te doen dat in het oog springt, zodat er ook iets blijft hangen van zijn prestaties.