Waarom Gagarin kantinedienst zou moeten willen draaien

Amsterdam, 6 september 2011 – Eerder dit jaar beleefde deze site z’n hoogtepunt toen Gagarin besloot zijn ongenoegen te spuien over de corvee diensten die ieder team moet verzorgen. Een goede reden om hem aan het eind van dit seizoen een paar keer extra in te delen voor de altijd gezellige kantinedienst.

Een geintje van de PC die ook wel snapt dat de kans klein is dat er zonder additionele motivatie Gagarin daadwerkelijk drie weken achter elkaar de Dug-Inn gaat bewaken in een verder uitgestorven Honkbal Vallei. Er valt dus te praten over het ruilen van de diensten.

Maar niet voordat Gagarin gewezen is op de voordelen die de kantinedienst met zich meebrengen. Ten eerste hoef je niet te trainen als je in de kantine staat, daarbij komt dat de drank gratis is, als je het een beetje binnen de perken houdt. Maar de echte reden waarom Gagarin met beide handen de corvee zou moeten willen aanpakken is hieronder te zien. De voordelen van digitale televisie en VGM die precies weet waar alle dubieuze kanalen zitten. Ed de Kroket doet hier voor hoe je de corvee met beide handen zou kunnen aanpakken.

2 reacties

  1. He stelletje klootzakken, jullie worden toch geen kampioen.
    Daar zullen wij sterke Amsterdammers wel eem knuppel tussen zetten!!! We hebben nog een appeltje met jullie arrogantie af te schillen.
    Krijg allemaal de kolere reserve reserve.

  2. Complimenten lijken op zijn plaats bij zo’n infantiele reactie. Een zichtbaar gebrek aan hersencellen zal hier ongetwijfeld aan ten grondslag hebben gelegen. Vanwaar deze misplaatste toon? Uit jaloezie? Het is triest…

Reacties zijn gesloten.