Vergeten Oranje klant

Amsterdam, 20 maart 2012 – Op 29 februari verscheen er op deze site een stukje waarin we trots een lijstje Reserve Reserves presenteerden die allen in het grote Oranje hebben gespeeld. Met enige schroom moet nu gemeld worden dat dit lijstje niet compleet was.

Van het oude overzicht is alleen de GGL nog actief bij de Reserve Reserves betrokken, maar hij legt zich al een tijdje volledig toe op het coachen van het zooitje ongeregeld. Nu blijkt dat er sinds eind vorig jaar nóg een verband bestaat tussen onze Nationale Trots en de Bussumse Lokale Trots, de Reserve Reserves.

Met veel plezier willen we hier dan ook melden dat de nog immer actief wezende Joey ‘no-hitter’ Eype ook in het rijtje Oranje klanten thuis hoort. Hieronder het op de gevoelige plaat vastgelegd bewijs.

En voor de azijn-pissers onder u. Zijn optreden tegen Cuba in het WPT van 2009 was nog voor de wedstrijd waarin Joey z’n bijnaam ‘no-hitter’ verdiende. Daarbij komt dat 1-1-9-1 helemaal geen slechte cijfers zijn voor een wedstrijd tegen Cuba!