Reserve Reserves vs. Veld, 0-1

Amsterdam, 6 juni 2012 – Vandaag stond er een wedstrijd tegen Quick op het programma. Om nog onduidelijke redenen stond het veld blank, dus gespeeld werd er niet. We gaan er vooralsnog vanuit dat de sproei-installatie niet de hele dag heeft staan wateren, maar ook kan de conclusie getrokken kan worden dat er overdag niet héél hard geprikt is.

De heren Reserve Reserves wilden echter héél graag spelen en hebben er alles aan gedaan om het veld bespeelbaar te krijgen. De inspanning duurde ongeveer twee minuten. En daarna kwamen de kroketten van mama Calis en werden er andere prioriteiten gesteld.

Het was in ieder geval goed om te zien dat Gagarin niet alleen met een knuppel, maar ook goed met een bezem overweg kan. En voor wie geen geduld heeft, scroll even naar de laatste seconden van het filmpje, het moment dat papa Eijpe de wedstrijd eruit gooit wordt mooi uitgebeeld door bloedverwant NoNoJoe. Priceless!