Laatste oproep BBQ

Amsterdam, 23 augustus 2012 – De spanning in de 1ste Klasse A (en B trouwens ook) mag dan ongekend hoog oplopen, de Bussumse koplopers maken zich er niet zo druk om.

Dat wil niet zeggen dat er helemaal niet vooruit gedacht wordt, in tegendeel zelfs! Iedereen is al druk bezig met de BBQ die op 1 september plaats gaat vinden in Huize Kalies. Nou ja, als het een beetje mee zit dan wordt het feestje gevierd in Tuine Kalies, maar dat zullen we meemaken.

Er moeten beslissingen genomen worden. Wat doe ik aan? Kan ik blijven slapen? Wil ik blijven slapen? Mag ik van mijn vrouw blijven slapen? Neem ik m’n vrouw of vriendin eigenlijk mee? Of neem ik ze allebei mee? Kortom, erg belangrijke zaken waar goed over nagedacht moet worden.

Het is voor de heren belangrijk (= oproep) dat de uitkomst van deze beslissing ook bij Rikkie gemeld wordt, dit in verband met de hoeveelheid koeien die naar het abbatoir geleid moet worden en het aantal slaapplaatsen dat aangelegd moet worden in de tuin.

U heeft nog geen uitnodigingsmail ontvangen? Maakt u zich geen zorgen, deze is vast nog onderweg!