Brand in Haarlem, druk op Jopie

Amsterdam, 20 maart 2013 – Het was afgelopen weekend goed mis in Haarlem. Een grote uitslaande brand heeft de kantine van Olympia aan het Turnhoutpad bijna volledig verwoest. Afschuwelijk voor Olympia natuurlijk, maar ook voor onze eigen Jopie.

Niet omdat hij er iets mee te maken zou hebben, die tijden zijn lang vervlogen, maar wél omdat nou net Olympia de eerste tegenstander van de Reserve Reserves is in de nieuwe competitie. En u raadt het al, Jopie moet voor de bollen zorgen. En deze keer zullen de vertrouwde back-up bollen, die normaliter op alle sportcomplexen te krijgen zijn, waarschijnlijk zijn weggevallen. De Calis-bollen móeten nu wel goed zijn. Failing is not an option! We hopen met z’n allen dan ook dat Jopie deze keer niet zelf gaat experimenteren, maar het weer ‘gewoon’ aan mama Calis laat.

brandolympia