Onze jongens, onze Loekie

Rio de Janeiro 13 maart 2013 – Een klein jaar geleden schreven we er al over, voormalig Reserve Reserve Loek van Mil stond toen op het punt de ultieme top te bereiken.

Het liep allemaal net wat anders, want in plaats van een MLB contract moest hij het even met een mindere variant doen. De PC dacht zelfs dat Loekie de hele VS uit z’n hoofd kon zetten, maar gelukkig hebben de Reds ‘m dit jaar opgepikt. En in de periode dat z’n rooie maatjes spring trainen schittert Loekie in Oranje.

Dankzij “onze” Loekie staan “we” toch maar weer mooi in de finale-poule van de World Baseball Classic 2013. Loekie maakte in Japan met twee strike-outs een eind aan de Cubaanse aspiraties op de titel. Sams mocht het afmaken, maar had natuurlijk alles te danken aan de boomlange Van Mil die verdiend de dobbeljoe mocht noteren.

20130313-005651.jpg