De laatste loodjes…. in Breda

Amsterdam, 6 april 2014 – Bijna een week later dan gebruikelijk nu dan toch een heel klein stukje over het laatste weekend oefenen. Al was het alleen maar omdat er nog wat ongepubliceerde foto’s waren

Breda was de stad, JEKA was de tegenstander, maar sommige Reserve Reserves hadden ook nog andere tegenstanders. Zo had VGM de grootst mogelijke moeite met een Bredase burger. Vijf lagen was zelfs voor VGM teveel van het goede. Misschien had ie vooraf gewoon ook van het stokbrood moeten afblijven, hieronder de before en after foto’s.

Voor
bredaburger

Na
bredaburgerna

De gezichtsuitdrukking spreekt boekdelen. Overigens is ook duidelijk te zien dat de Burger uiteindelijk toch het onderspit moest delven, en dat Jariño daar alles mee te maken had.

De PC kwam laat ook nog een onverwachte tegenstander tegen. Na een spoedcursus Russisch in de Bredase binnenstad bleek het met het Russische accent lastig een taxi aan te houden. Eenmaal aangekomen bij het hotel, bedankt nog vriendelijke dame die de taxi wilde delen, wist de PC alleen nog maar dat zijn kamernummer met een 2 begon. En zeg nou zelf, ze lijken allemaal op elkaar!
waar

209 was het juiste antwoord, onderstaande bewijs daarvan werd maandag nog in de portemonnee van de PC gevonden. (zie hieronder).
key

Dit weekend begint de echte competitie, en dan wordt er ook weer accuraat gerapporteerd over de verrichtingen in het veld, maar nu nog even niet. De eerste tegenstanders zijn de Olympiërs uit Haarlem in Haarlem. Komt dat zien!