Genieten in de Vallei

Na de nederlaag tegen RCH mochten de Reserve Reserves afgelopen woensdag snel weer de wei in om de knuppels wat oefening te geven. Vol goede moed en een bank vol Hoofdmachters moest Olympia een lesje geleerd worden. Gelukkig scheen er een lekker zonnetje waar optimaal van genoten werd. De voor de sun-delay bereikte stand werd helaas ook de eindstand. Het werd 1-4 voor de Olympiërs.

“Spelen als een druif”, “slaan niets” en “om te janken”! Dat waren de berichten waar  de verslaggever op afstand het mee moest doen. Papa Dammers deed vervolgens nog een duit in het zakje door de scorekaart te iMessagen. De catastrofe was compleet.

NoNoJoe en Ed de Kroket wisten nog twee hits te slaan, maar de rest moest het met maximaal één doen. Edgar kon je dat haast niet kwalijk nemen, hij ging één uit twee, maar collectief werd er gewoon niet genoeg geslagen.

Het was ook niet dat Olympia niet wilde meewerken. Maar liefst vijf keer wisten de vriendelijke Haarlemmers een geslagen bal niet goed te verwerken waardoor de slagman tóch het eerste honk kon bereiken.

De Heren Hoofdklassers kon ook weinig kwalijk genomen worden. De Drie Musketiers (De Kreis II, De Hof en Schelletje) deden hun heuvelwerk naar behoren en kregen op acht honkslagen maar twee verdiende punten tegen. Een voor allen, allen voor één gooiden ze tien strike outs en maar twee keer vier wijd. Het had genoeg moeten zijn.

Kortom, een draak van een wedstrijd die maar snel vergeten moet worden. Morgen weer een dag, wel weer tegen Haarlemmers.