#MEGAFAIL Reserve Reserves tegen WSB

Amsterdam, 31 mei 2015 –Afgelopen vrijdag ontvingen de Reserve Reserves WSB in de Vallei en het werd een natte, vervelende aangelegenheid die door het slechte weer, met een achterstand vroegtijdig moest worden afgebroken.  Het werd 2-3.

Het is zondagavond en de pest zit er nog steeds een beetje in bij de PC die normaliter wat sneller is met de stats en het verslag. Maar elk nadeel heb z’n voordeel want met een minimum aan hoogtepunten kan het verslag nooit lang worden.

Aan het begin van de wedstrijd werd al meteen duidelijk dat de Bussumers de op de loer liggende onderschatting maar snel moesten inslikken. VGM had voor de gelegenheid een beperkt aantal pizza’s besteld, dus iedereen zou ruimte genoeg gehad moeten hebben. Desondanks wisten de Apeldoorners in de eerste drie innings door een aantal goed geplaatste klappen drie keer te scoren.

De Bussumers wisten daar te weinig tegenover te stellen. In slaap gesust door de vele wijdballen kregen de heren het niet voor elkaar om (toe) te slaan wanneer het telde. En het bleek vooral aan het begin van de wedstrijd te tellen want Pluvius zou roet in het eten gooien, of liever gezegd, heel veel water op het veld.

Met een On Base Percentage van boven de .400, maar een slaggemiddelde van net iets boven de .100 werden er maar twee Bussumse punten gescoord. In de tweede helft van de zesde inning met het tweede honk bezet begon het te onweren en het kwam nooit meer goed.

De voor de Bussumers altijd magische 8ste inning werd daarom niet gehaald waardoor de gebruikelijke monsterscore achterbleef. De uiteindelijke reden van het staken van de wedstrijd was een nog nooit eerder vertoonde “Thunderstorm Sun Delay” die gelukkig nog wel een mooi plaatje opleverde.

Kijk hier voor de boxscore en de teleurstellende stats

thunderstormsundelay