Spanning loopt op in 010

Amsterdam, 20 mei 2015 – De zeer ervaren en geroutineerde (?) Reserve Reserves hebben pas vijf competitiewedstrijden gespeeld, maar het lijkt erop dat ze al een aardige indruk hebben achtergelaten in de Eerste Klasse B.

De eerste plek in de ranglijst is voorlopig van de Bussumers en de tegenstanders van aankomende vrijdag uit Schiedam worden er in ieder geval behoorlijk onrustig van. Het kan ook zijn dat er verder weinig te beleven is in de regio 010, maar dat is voor de verslaggever van dienst lastig te beoordelen vanaf de andere kant van ons aller Bussum.

Eergisteren konden we op Waterweg.nl (bekende nieuwssite in die regionen) al lezen dat Schiedam klaar is voor de topper, maar ook bleek uit dit artikel dat ze in Zuid-Holland niet helemaal goed geïnformeerd zijn. De heren uit Bussum worden namelijk omschreven als een geroutineerde ploeg die al jaren bovenin meedraait. Kennelijk is niet bekend dat voor de oudjes de pre game vooral bestaat uit het verwisselen van luiers van de groentjes die dit jaar aan de Reserve Reserve selectie zijn toegevoegd.

Gisteren (er was kennelijk nog steeds niets te beleven) had Waterweg.nl de scoop dat Schiedam op het punt staat een southpaw te tekenen die na het zetten van die krabbel indien nodig direct ingezet kan worden.

Aanstaande vrijdag kunnen we zien of Leo Voogd, coach van Schiedam, het nodig acht deze nieuwe ace in te zetten. De wedstrijd in de Vallei begint om 19:30u, komt dat zien!

schiedam

De selectie van Schiedam, hier nog zonder linkshandige topper