GGL leert Hoofdmacht weer wat winnen is

Amsterdam, 9 juli 2015 – Wat het zogenaamde GGL-effect is weten ze nu ook in Dordrecht. Met de enige echte Grote Grijze Leider op de bank wist de HCAW Hoofdklasse Hout selectie The Hawks te verslaan. Het werd 2-4.

De Havikjes kwamen zelfs nog goed weg. Het mag een wonder heten dat het HHH-team slechts vier keer wist te scoren. Of de 11 hits waren té verspreid of Jopie stond op het derde honk uit z’n neus te eten waardoor het leek dat hij iedereen tegen hield.

Anyway, Capi mocht van de strafcommissie een avondje uitrusten en over z’n zonden nadenken waardoor de coaching staff van de jochies van het Eerste vanavond uit alleen maar Reserve Reserves of voormalig Reserve Reserves bestond.

De aanwezigheid van zoveel senioriteit zorgde niet alleen voor double digits hits, maar opmerkelijker nog, een foutloos veld! En die combi was dit seizoen nog niet eerder voorgekomen.

Of de GGL ook zaterdag weer de reis naar het vijandige 010 gaat maken is nog lang niet zeker. Misschien zit de schrik er dan ook gewoon nog goed in, en blijven de Haviken ook zonder GGL aan de overkant ook zo wel vleugellam.

Rest ons hier nog maar één ding te roepen: KAMPIOENEN!!!!

En eh… De boxscore natuurlijk:

image