Sanitair TIW/Survivors scoort een 7,0

Amsterdam, 18 april 2016 – Sinds 2004 voeren de Reserve Reserves al lukraak sanitairtesten uit. Dit jaar hebben we e.e.a. geprofessionaliseerd. Het resultaat van de eerste test vind je hieronder. Alle tests zijn terug te vinden op de speciaal daarvoor ingerichte pagina.

Hieronder als eerste de cijfers:

[table align=”left” width=”600″]
Criterium,Punten
Bereikbaarheid en bewegwijzering,9
Beveiliging en sleutelbeschikbaarheid,8
Afmetingen en zitcapaciteit,7
Simultaandouchemogelijkheden,4
Watertemperatuur en/of mengbaarheid,6
Hygiënische gesteldheid,8
Toilet- en wastafelomstandigheden,4
Bespiegeling en belichting,8
Bijzondere omstandigheden,16
Totaal, 70

[/table]

Kijk hier voor de foto’s op Facebook

Highlights uit het Juryrapport:

De kleedkamer bij TIW/Survivors is een degelijke goed vindbare kleedkamer die zelfs als de kantine gesloten is bereikbaar én goed vindbaar is. Zie ook onderstaand niet te missen plakkaat dat gemonteerd was direct naast de deur die toegang gaf tot het sanitair. Het aantal beschikbare zitplaatsen mismatchte met de slechts twee douchekoppen. De geleverde straal was in beide gevallen weliswaar lekker warm, maar bij één straal was het nodig elke drie seconden een knop in te drukken. Het ontbrak wel aan een toilet en een wastafel. Gemiste kans. Het exceptioneel hoge aantal punten bij de Bijzondere omstandigheden is te wijten aan de onverlaten die nagelaten hebben de extra sleutel netjes te retourneren. Gedurende de dag is al Whatsappend de verdwijning van de sleutel opgelost waardoor een extra uitzending van Opsporing Verzocht is voorkomen. Het sanitair in Diemen komt uit op een nette 7,0.

TIWsanitair