Sanitair WSB eerste onvoldoende

Amsterdam, 10 mei 2016 – Sinds 2004 voeren de Reserve Reserves al lukraak sanitairtesten uit. Dit jaar hebben we e.e.a. geprofessionaliseerd. Het resultaat van de derde test vind je hieronder. Alle tests zijn terug te vinden op de speciaal daarvoor ingerichte pagina.

Hieronder als eerste de cijfers:

[table align=”left” width=”600″]
Criterium,Punten
Bereikbaarheid en bewegwijzering,6
Beveiliging en sleutelbeschikbaarheid,4
Afmetingen en zitcapaciteit,5
Simultaandouchemogelijkheden,4
Watertemperatuur en/of mengbaarheid,7
Hygiënische gesteldheid,6
Toilet- en wastafelomstandigheden,4
Bespiegeling en belichting,7
Bijzondere omstandigheden,10
Totaal,53

[/table]

Kijk hier voor de foto’s op Facebook

Lowlights uit het Juryrapport:

We kunnen hier mooie verhaaltjes gaan ophangen, maar dit was niet best. Op wat wel ‘ns de heetste en broeierigste dag van mei kan zijn geweest taaiden de bezweten Reserve Reserves af naar de kantine om daar om een sleutel van de kleedkamer te vragen. De kleedkamers stonden zo’n beetje in het rechtsveld dus was het niet noodzakelijk geacht bewegwijzering toe te passen. De vraag om de sleutel leverde behoorlijk wat ontredderde gezichten en daarmee een 4 voor Beveiliging en sleutelbeschikbaarheid op. Het nogal klein uitgevoerd kleedhok leek voor Afmetingen en zitcapaciteit even op een onvoldoende uit te komen, tot er een tweede kleedhok beschikbaar kwam. Door het echter totaal verkeerd toepassen van de extra, in leer uitgevoerde, zitcapaciteit-aanvulling blijft het cijfer hier toch steken op een 4. Bij de Simultaandouchemogelijkheden kon je ook spreken van een klok-en-klepel-situatie. Er was weliswaar over nagedacht, maar duidelijk net niet goed genoeg. Bij de Reserve Reserves voldoet maar één menneke aan de dwergnorm, waardoor de zes dwergdouches totaal overbodig waren en de twee grote mensen douches ietwat karig. Snel weer naar huis.

Sanitairwsb

De totaal verkeerd uitgevoerde zitcapaciteit-aanvulling