Toiletpot nekt Boekaniers

Amsterdam, 17 mei 2016 – Sinds 2004 voeren de Reserve Reserves al lukraak sanitairtesten uit. Dit jaar hebben we e.e.a. geprofessionaliseerd. Het resultaat van de vierde test vind je hieronder. Alle tests zijn terug te vinden op de speciaal daarvoor ingerichte pagina.

Hieronder als eerste de cijfers:

Criterium Punten
Bereikbaarheid en bewegwijzering 8
Beveiliging en sleutelbeschikbaarheid 7
Afmetingen en zitcapaciteit 7
Simultaandouchemogelijkheden 7
Watertemperatuur en/of mengbaarheid 7
Hygiënische gesteldheid 3
Toilet- en wastafelomstandigheden 4
Bespiegeling en belichting 7
Bijzondere omstandigheden
Totaal 50

Kijk hier voor de foto’s op Facebook

Lowlights uit het Juryrapport:
De enige kans voor Boekaniers om gisteren iets te winnen was bij de RR Grote Sanitairtest. Toen ruim voor twee uur het bericht “Kleedkamer 5” in de RR-groepsapp gedeeld werd leken ze ook even een serieuze kans te maken op deze prestigieuze titel. De eerste 8 was in ieder geval al snel in de pocket. Omdat de meeste Reserve Reserves zich thuis al in hun honkbalkloffie hijsen en de kleedkamers vooral ná de wedstrijd bezocht worden bleef die voorsprong ook lang in de boeken staan. Na de wedstrijd, bij nadere inspectie, verdween dat optimisme als sneeuw voor de zon. Bij de aanwezigheid van slechts twee douches wordt standaard een 4 uitgedeeld, dat was (na de wedstrijd op het veld natuurlijk) de eerste domper voor de Amsterdammers. (UPDATE: er waren toch vier douches waardoor dit cijfer is geüpgrade naar een 7) Ondanks dit lage cijfer zat een voldoende er nog wel in, totdat de toiletpot in beeld kwam. Wat we daar aantroffen zorgde voor de slechte punten voor “Hygiënische gesteldheid” en “Toilet- en wastafelomstandigheden”. Dat er een fatsoenlijke wastafel aanwezig was en voldoende belichting en bespiegeling kon niets veranderen aan de overduidelijke onvoldoende. Het totaal ontbreken van punten bij “Bijzondere omstandigheden” heeft te maken met het feit dat de Amsterdamse kleedkamers als enige dit seizoen een herkansing krijgen. Op 17 juni spelen de Reserve Reserves namelijk tegen de Mokum Hawks die van dezelfde faciliteiten gebruik maken. Tip: Op 17 juni kunnen er bij hoge uitzondering ook punten gescoord worden voor een schone dug-out, want dat leek gisteren ook nergens naar. In tegenstelling tot de toiletpot hebben we die wél schoon achtergelaten. De score voor de Sanitairtest op 16 mei is een magere 5,0.

IMG_0379

Remmie heeft de hele wedstrijd niet geremd, dus hij heeft niets met dit remspoor te maken