Vroeger was alles beter bij TTT

Amsterdam, 23 mei 2016 – Sinds 2004 voeren de Reserve Reserves al lukraak sanitairtesten uit. Dit jaar hebben we e.e.a. geprofessionaliseerd. Het resultaat van de vijfde test vind je hieronder. Alle tests zijn terug te vinden op de speciaal daarvoor ingerichte pagina.

Hieronder als eerste de cijfers:

Criterium Punten
Bereikbaarheid en bewegwijzering 7
Beveiliging en sleutelbeschikbaarheid 7
Afmetingen en zitcapaciteit 7
Simultaandouchemogelijkheden 7
Watertemperatuur en/of mengbaarheid 8
Hygiënische gesteldheid 5
Toilet- en wastafelomstandigheden 4
Bespiegeling en belichting 3
Bijzondere omstandigheden 5
Totaal 53

Kijk hier voor de foto’s op Facebook

Lowlights uit het Juryrapport:
De vijf punten voor de Bijzondere omstandigheden werden al verdiend voordat de Reserve Reserves ook maar een kleedkamer gezien hadden. Er werd namelijk, voor het eerst dit jaar, vooraf al geïnformeerd naar wat we van de kleedkamers vonden. In het oosten van het land hebben ze dit weekend dus een belangrijke levensles geleerd: Niet vragen als je het antwoord niet wil weten… Maar het antwoord is dus een 5,3…

De warmte van de douche was prima, en daarmee een uitschieter in dit rapport. Wat verder opviel was de aanwezigheid van een Sanitair Alarm. Hoe erg het daadwerkelijk moet zijn om af te gaan weten we niet, maar het zou best kunnen dat dit zwaailicht het vroeger wél deed, laten we zeggen twaalf jaar geleden of zo.

Normaliter worden de meeste diepte- en hoogtepunten uit het juryrapport in tekst weergegeven, maar in dit geval vertellen de beelden een completer verhaal.

TTT Sanitair

Sanitair Alarm

TTT wc licht...

Vroeger zat hier waarschijnlijk een plafond met een lichtpunt

TTT spiegel...

Vroeger zat hier waarschijnlijk een spiegel

TTT Bezem...

Vroeger zat hier waarschijnlijk een bezem

TTT zitten

Vroeger kon je hier waarschijnlijk zitten