Door het ijs gezakt bij de Pinguïns

Amsterdam, 3 juni 2016 – Soms zit het mee, soms zit het tegen, en soms is het gewoon intens slecht. Vandaag was zo’n dag. Wat een bak ellende zeg. Het werd in Heemstede 4-2 voor RCH-Pinguins-2.

Teveel fouten, te weinig geslagen, kortom te slecht gespeeld om maar enige aanspraak te maken op wat dan ook. Reserve Reserves onwaardig.

Das Paul concentreerde zich vandaag volledig op de aanval, dat ging best aardig, nou ja, tot ie op de honken kwam dan. Blade was foutloos in het veld, jammer dat hij de DH was. De Schreeuw was ook foutloos, maar kwam helemaal niet aan bod vandaag.

De PC kreeg een waarschuwing omdat ie een scheidsrechter een pepernoot noemde, maar eigenlijk bedoelde hij dat ie zelf net daarvoor als een pepernoot een aangooi in het midveld liet verdwijnen. Een vergissing is menselijk.

De Souza kreeg vier onverdiende punten tegen. De Hof nam nog een linedrive tegen z’n scheenbeen voor een klassieke actie 1-naar-3. Tom en Plukje sloegen een punt binnen, en ach, kijk trouwens zelf maar:

Kijk hier voor de boxscore en de statistieken.

bijdepinguis

Van De Kreis hoefden we het vandaag ook niet te hebben