Pinguïns zijn kennelijk nachtvogels

Amsterdam, 5 juni 2016 – Sinds 2004 voeren de Reserve Reserves al lukraak sanitairtesten uit. Dit jaar hebben we e.e.a. geprofessionaliseerd. Het resultaat van de zesde test vind je hieronder. Alle tests zijn terug te vinden op de speciaal daarvoor ingerichte pagina.

Hieronder als eerste de cijfers:

[table align=”left” width=”600″]
Criterium,Punten
Bereikbaarheid en bewegwijzering,7
Beveiliging en sleutelbeschikbaarheid,7
Afmetingen en zitcapaciteit,3
Simultaandouchemogelijkheden,3
Watertemperatuur en/of mengbaarheid,3
Hygiënische gesteldheid,3
Toilet- en wastafelomstandigheden,3
Bespiegeling en belichting,1
Bijzondere omstandigheden,0
Totaal,29

[/table]

Kijk hier voor de foto’s op Facebook

Lowlights uit het Juryrapport:
Natuurlijk waren we bereid als onervaren, maar goede verliezers, ruimhartig om te gaan met de mogelijke gebreken die we bij de inspectie van het sanitair van de Pinguïns aan zouden treffen. Het goede nieuws is dat we geen gebreken hebben aangetroffen, ruimhartigheid was dus niet noodzakelijk. Het slechte nieuws is dat dit niet automatisch betekende dat er geen gebreken waren. Er was namelijk niets te zien, letterlijk, geen hand voor ogen.

De theorie waar we nu voor gaan is dat de sanitairbeheerders uit Heemstede de hele vrijdag druk in de weer zijn geweest met het op orde brengen van het sanitair, maar uiteindelijk de kansloosheid van de exercitie in hebben gezien. In plaats van tekst en uitleg te geven werd besloten de verlichting onklaar te maken en gewoon een sleutel te verstrekken. Verder werd nogal opzichtig vooraan bij de deur, waar nog daglicht kon komen, een douchetrekker neergezet. Hieruit zouden we kunnen concluderen dat er wel degelijk een schone kleedkamer in de duisternis verscholen was. De Bussumers hebben de gok niet gewaagd en zijn stinkend terug naar Bussum gereden.

Na twee dagen intensief bewerken zijn er op de foto’s contouren van sanitair te zien. Dit is wat het is, en waar we het mee moesten doen. Een 2,9 als eindresultaat.

kleedkamersRCH

Ze zouden er moeten zijn, het stond op de deur