Douches in Alkmaar geen warm bad

Amsterdam, 27 juni 2016 – Sinds 2004 voeren de Reserve Reserves al lukraak sanitairtesten uit. Dit jaar hebben we e.e.a. geprofessionaliseerd. Het resultaat van de zevende test vind je hieronder. Alle tests zijn terug te vinden op de speciaal daarvoor ingerichte pagina.

Hieronder als eerste de cijfers:

[table align=”left”]
Criterium,Punten
Bereikbaarheid en bewegwijzering,2
Beveiliging en sleutelbeschikbaarheid,7
Afmetingen en zitcapaciteit,7
Simultaandouchemogelijkheden,6
Watertemperatuur en/of mengbaarheid,7
Hygiënische gesteldheid,7
Toilet- en wastafelomstandigheden,7
Bespiegeling en belichting,7
Bijzondere omstandigheden,15
Totaal,65

[/table]

Kijk hier voor de foto’s op Facebook

Highlights uit het Juryrapport:
Het begon twee weken geleden nog zo goed. Onze vrienden, en toen nog concurrent om de eerste plaats, nodigde ons uit gezellig mee te BBQ’en na de topwedstrijd die gisteren in Almaar gepland stond. Deze uitnodiging leverde direct 15 punten op bij de Bijzondere omstandigheden. Dit zeer subjectieve criterium zorgt er ook voor dat een onvoldoende ternauwernood vermeden kon worden. Gezien de ligging van het sanitair werd al snel besloten niet de hele testploeg uit te zenden. Er waren op zondagmiddag gewoonweg niet genoeg sherpa’s en gidsen aanwezig om verantwoord af te reizen naar Natuurpark Egmonderhout alwaar in het vogel-observatorium gedoucht kon worden. De testers die het sanitair bereikt hebben én de terugweg wisten terug te vinden (we missen er nog een paar) wisten niet meer te melden dat het slechter kon, maar ook beter. Dat vinden wij ook van het testteam dat binnenkort ergens in Nederland in de herkansing mag.