Huize Elshof Surprise Sanitairtest 

Amsterdam, 12 juni 2016 – Sinds 2004 voeren de Reserve Reserves al lukraak sanitairtesten uit. Dit jaar hebben we e.e.a. geprofessionaliseerd. Om het plezier in het testen niet te verliezen doen we af en toe ook nog ‘ns spontaan een testje.

Het kan dus zomaar gebeuren dat er op een ochtend, middag of avond ineens een testteam van de Reserve Reserves voor de deur staat. Zo ook gisterenavond in Bussum. In de woning, op een steenworp afstand van de Rob Hoffmannvallei, vierde De Hof toch al z’n verjaardag, de belangrijkste testers waren aanwezig én er was sanitair. Testen dus maar!

Hieronder als eerste de cijfers:

[table align=”left”]
Criterium,Punten
Bereikbaarheid en bewegwijzering,9
Beveiliging en sleutelbeschikbaarheid,8
Afmetingen en zitcapaciteit,3
Simultaandouchemogelijkheden,3
Watertemperatuur en/of mengbaarheid,5
Hygiënische gesteldheid,10
Toilet- en wastafelomstandigheden,10
Bespiegeling en belichting,10
Bijzondere omstandigheden,30
Totaal,88

[/table]

Highlights uit het Juryrapport:
De punten bij Bijzondere omstandigheden zijn buitensporig hoog. Er is hierbij rekening gehouden met het feit dat er wél douches aanwezig waren, maar dat deze zich buiten de geteste ruimte bevonden. Ook weegt het verrassingselement zwaar voor deze categorie. Net als het feit dat de test gedaan is ná ettelijke potjes beer-pong die over het algemeen geen beste uitwerking hebben op het aanwezige sanitair. Het allerbelangrijkste was echter de aanwezigheid van grote hoeveelheden drank en hapjes. Gratis! Laat dit een tip zijn voor de teams die de Reserve Reserves dus nog mogen ontvangen dit jaar. Ook in de Grote Reserve Reserve Sanitairtest 2016 zijn hier (extreem veel) punten mee te verdienen. Het testteam had hier ook nog wat willen zeggen over de aanwezigheid van gratis vrouwen, maar heeft besloten zich daar maar niet aan te branden. Ook zonder daar wat over gezegd te hebben kan dit overigens als tip voor de andere verenigingen beschouwd worden.

Zonder te overdrijven kunnen we zeggen dat dit veruit het best geteste sanitair is van de afgelopen jaren. De gescoorde 9- is dan ook absoluut verdiend. Het testteam wijst Huize Elshof wel op de verantwoordelijkheid dit hoge niveau vast te houden en waarschuwt bij deze voor de Surprise Herhaal Sanitairtest. Zorg er dus voor te allen tijde voldoende hapjes en drankjes in huis te hebben. Tot volgende week!

Elshof Sanitair 1