Sanitairparadijs, maar in Meppel

Amsterdam, 11 juli 2016 – Sinds 2004 voeren de Reserve Reserves al lukraak sanitairtesten uit. Dit jaar hebben we e.e.a. geprofessionaliseerd. Het resultaat van de achtste test vind je hieronder. Alle tests zijn terug te vinden op de speciaal daarvoor ingerichte pagina.

Hieronder als eerste de cijfers:

[table align=”left” ]
Criterium,Punten
Bereikbaarheid en bewegwijzering,8
Beveiliging en sleutelbeschikbaarheid,8
Afmetingen en zitcapaciteit,8
Simultaandouchemogelijkheden,8
Watertemperatuur en/of mengbaarheid,8
Hygiënische gesteldheid,8
Toilet- en wastafelomstandigheden,8
Bespiegeling en belichting,8
Bijzondere omstandigheden,4
Totaal,68

[/table]

Kijk hier voor de foto’s op Facebook

Highlights uit het Juryrapport:
Het was bloedheet, het zonnetje scheen, maar de dug-out stond voor de helft onderwater. Afvoer verstopt. Jammer. Gigantische sponsen hadden de dug-out snel droog, maar het beloofde niet veel goeds voor de sanitairtest. Maar wat schetst onze verbazing?! Spic and span! We kunnen niets anders zeggen. Ok, er zat geen mooie afgezaagde knuppel aan de sleutel, but who cares. Zitcapaciteit in orde, vier douches, geen slechte straal. Spiegels all-over. Prima beveiligd en zelfs een kaart met vluchtroutes. De geur van madeliefjes bij het toilet én voldoende toiletrollen om de restanten van de bollendienst van Plukje mee weg te vegen. Vooruitstrevend als de Reserve Reserves zijn waren we ook positief verrast door de gender-neutrale uitstraling (zie foto). Als Elsje dat geweten had had ze gewoon haar rokje meegenomen. Het was tenslotte weekend. Waarom met al deze positieve punten toch geen eerste plek? Tja, Meppel hè…. Oet moan! (Of beter gezegd Oet volgende week woensdag, want dan gaat Sportpark Ookmeer in de herkansing, deze keer namens de Mokum Hawks)

Meppel sanitair

Elsje in haar element