HCAW eert De Souza met Jeroen Hubert Wisseltrofee

Amsterdam, 18 september 2016 – Nadat de wedstrijd afgelopen vrijdag door de Reserve Reserves winnend werd afgesloten had de Voorzitter van HCAW nog een mooie verrassing in petto voor de afscheidnemende De Souza.

Als dank voor zijn 25 jaar lange inzet voor HCAW, waarin hij zowel voor het Eerste Team van HCAW als voor de Reserve Reserves uit kwam, heeft de club besloten om een nieuwe prijs in het leven te roepen. De Jeroen Hubert Wisseltrofee zal nu jaarlijks uitgereikt worden op het Urbanus Toernooi aan de beste werper van HCAW Heren 1!

De Voorzitter grasduinde door een aantal van zijn indrukwekkende statistieken, maar bedankte hem ook als mens die altijd voor de club klaarstond en stelde hem als voorbeeld voor de jeugd. En daar kunnen wij het eigenlijk alleen maar hartgrondig mee eens zijn.